Львівські хімічні читання – 2021. Друге повідомлення

20.05.2021 | 13:47

Шановні колеги,

з приємністю очікуємо Вас на XVIII науковій конференції “Львівські хімічні читання – 2021”, яка відбуватиметься у комбінованому форматі.

На нашому сайті вже розміщена програма Конференції.

Усі учасники конференції отримають pdf файли з тезами доповідей конференції.

Учасники конференції, які зголосились для очної та дистанційної участі, отримають сертифікати про підвищення кваліфікації з отриманням 1 кредиту ЄКТС.

Учасники, які зголосились для усних доповідей дистанційно, зможуть приєднатись для виголошення доповіді за допомогою ZOOM.

Учасники, які зголосились для стендових доповідей дистанційно, повинні надіслати pdf файли своїх доповідей для їхнього розміщення на веб-сторінці конференції.

Учасники, які зголосились для очної участі у конференції, за бажання, зможуть поселитись у готелі Університету за адресою м. Львів, вул. Герцена, 4, тел. 032-2394005 (якщо ввімкнеться автовідповідач, прошу повідомити свої контакти для зворотного зв’язку; вартість одномісного номеру 650 грн за добу, двомісного номеру – 850 грн за добу).

Учасників, які зголосились для очної участі зі стендовими доповідями (формат А1, вертикальне розташування), просимо додатково надіслати pdf файли своїх доповідей для їхнього розміщення на веб-сторінці конференції.

Для студентів, аспірантів та молодих вчених, які беруть участь очно, передбачено призи за кращі усні та стендові доповіді.

Ласкаво просимо до Львова!

З повагою,

Григорій Дмитрів,

співголова оргкомітету конференції

«Львівські хімічні читання – 2021»