28 травня 2021 р. Презентація видання «Жива книга історій успіху випускників хімічного факультету»

29.05.2021 | 12:38

28 травня 2021 року о 15:00 в аудиторії №1  хімічного факультету Львівського національного університету імені Івана Франка відбулось святкування Дня хіміка з дотриманням усіх карантинних обмежень та з можливістю долучитися до презентації в онлайн-режимі.

Умовно свято можна було розділити на дві частини: студентське святкування Дня хіміка, та, власне, саму презентацію видання «Жива книга історій успіху випускників хімічного факультету».

Чимало запрошених гостей з радістю пригадали своє навчання на хімічному факультеті, провели паралелі між тодішніми і теперішніми реаліями, поділилися зі студентами цікавими спогадами і власним досвідом, побажали молодому поколінню успіхів, наснаги і професійних звершень. Зокрема, в аудиторії виступили Віктор Закордонський, Роман Горак, Дарія Березюк, Михайло Яцишин, а за допомогою ZOOM – Володимир Сашук, Ольга Гулай, Олександр Долотко.

Підводячи підсумки можна сказати, що Свято вдалось. Детальнішу інформацію разом з фотогалереєю можна переглянути на сайті Університету