ВСЕУКРАЇНСЬКA ОЛІМПІАДA УНІВЕРСИТЕТУ ДЛЯ АБІТУРІЄНТІВ 2017 р.

03.05.2017 | 11:38

Результати очного туру Всеукраїнської олімпіади Університету з хімії.

Учасники Олімпіади, які набрали 75 та більше балів, запрошуються до участі в очному турі, який відбудеться 13 травня 2017 року об 11:00 в ауд. 1 хімічного факультету Львівського національного університету імені Івана Франка  за адресою:
м. Львів, вул. Кирила і Мефодія, 6/8.

У 2017 році Львівський національний університет імені Івана Франка проводить Всеукраїнську олімпіаду Університету для сприяння у вступі зацікавлених абітурієнтів на спеціальності природничо-математичного та інженерно-технічного спрямування, і зокрема, на хімічний факультет ЛНУ імені Івана Франка. Переможці Олімпіади отримують можливість додати до сертифікату ЗНО з хімії від 1 до 20 балів, що може суттєво підвищити їхню позицію в рейтингових списках.

Олімпіада проводиться в два тури  – дистанційний та очний.

До участі в Олімпіаді допускаються особи, які отримали повну загальну середню освіту або можуть отримати документ про повну загальну середню освіту в 2017 році.

Під час проведення дистанційного туру учасники Олімпіади розв’язують завдання, які розміщені на офіційному веб-сайті Львівського національного університету імені Івана Франка (задачі тут). Розв’язані завдання разом із заповненою анкетою учасника (анкета тут) слід надіслати поштою на хімічний факультет Львівського національного університету імені Івана Франка.

Адреса для надсилання розв’язків задач:

Деканат хімічного факультету

ЛНУ імені Івана Франка

вул. Кирила і Мефодія, 6/8

м. Львів, 79005

 

З усіма питаннями просимо звертатися за тел. (032) 239-45-10, (032) 260-03-91
або на електронну пошту chemdek@lnu.edu.ua