Всеукраїнська олімпіада Львівського національного університету імені Івана Франка з хімії

04.02.2022 | 15:45

Всеукраїнська олімпіада Львівського національного університету
імені Івана Франка з хімії

У 2022 році Львівський національний університет імені Івана Франка проводить Всеукраїнську олімпіаду для сприяння у вступі зацікавлених абітурієнтів на хімічний факультет Університету, спеціальності 102 Хімія та 014.06 Середня освіта (хімія). Переможці Олімпіади отримують можливість додати до сертифікату ЗНО з хімії до 20 балів, що може суттєво підвищити їхню позицію в рейтингових списках.

Олімпіада проводиться у два тури – дистанційний та очний.

До участі в Олімпіаді допускаються особи, які вже отримали повну загальну середню освіту, або є учнями випускних класів загальноосвітніх навчальних закладів, або мають право на отримання документу про повну загальну середню освіту у 2022 році.

Під час проведення дистанційного туру учасники Олімпіади знайомляться із завданнями, розміщеними на офіційному веб-сайті Університету (задачі тут) та розв’язують їх. Розв’язані завдання разом із заповненою анкетою учасника (анкета тут) слід надіслати поштою на хімічний факультет Львівського національного університету імені Івана Франка або електронним листом на електронну адресу хімічного факультету chemdek@lnu.edu.ua (копію листа надіслати на скриньку olha.zhak@lnu.edu.ua) не пізніше 05 травня 2022 року.

Адреса для надсилання розв’язків задач поштою:

Деканат хімічного факультету

ЛНУ імені Івана Франка

вул. Кирила і Мефодія, 6/8

м. Львів, 79005

Результати дистанційного туру будуть оголошені до 18:00 год 10 травня 2022 року та розміщені на веб-сайті Університету (www.lnu.edu.ua) у Розділі «Всеукраїнська олімпіада Університету»

Другий тур Олімпіади відбудеться 14 травня 2022 року на хімічному факультеті Львівського національного університету імені Івана Франка за адресою: м. Львів, вул. Кирила і Мефодія, 6/8.

Учасникам Олімпіади, які пройшли у другий тур, будуть надіслані запрошення.

З усіма питаннями просимо звертатися за телефонами +38 (032) 239 45 10,
+38 (032) 260 03 91 або на електронну пошту
chemdek@lnu.edu.ua.