Вікторія Волинець – переможниця XIV Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка

02.04.2024 | 12:51

Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України № 398 від 26 березня 2024 року дипломом другого ступеня XIV Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка нагороджено студентку хімічного факультету Вікторію Волинець, цьогоріч конкурс присвятили 210-річчю від дня народження Великого Кобзаря.

Студентка хімічного факультету Вікторія Волинець здобула перемогу серед студентів закладів вищої освіти як представниця негуманітарного профілю. За словами Вікторії, результати конкурсу стали для неї приємною несподіванкою. «Я не очікувала, що мою роботу так високо оцінять, адже найважливіше для мене – це можливість висловити свою думку, творити рідною мовою та обмінюватися досвідом із іншими учасниками. Моїм завданням на фінальному етапі було висвітлити зв’язок між творчістю Кобзаря та сучасною українською літературою, її ідеологією та основними засадами.

Деталніше ТУТ