Ірина Андріївна Стецьків. Некролог.

22.04.2022 | 09:45

21 квітня 2022 року смертельна ДТП забрала життя аспірантки кафедри неорганічної хімії Ірини Стецьків.

В 2012 році Ірина стала студенткою хімічного факультету Львівського національного університету імені Івана Франка. Завершивши навчання у 2018 році, вступила до аспірантури. За час навчання в аспірантурі активно займалася науковою роботою на кафедрі неорганічної хімії, зокрема, в галузі дослідження структурних, гідрогенсорбційних та електрохімічних властивостей інтерметалічних сполук. За цей короткий період Ірина серед колег здобула авторитет амбітної молодої науковиці не лише у Львові, але й за кордоном, де вона перебувала на наукових стажуваннях, та залишила по собі значний науковий доробок, якому, нажаль, так і не судилось відобразитись у захищеній дисертаційній роботі.

Ірині було лише 27. Попереду мало бути безліч наукових відкриттів, мрій, планів, подорожей, без яких вона себе не уявляла.

Для однокурсників та друзів Іра була серцем, душею та локомотивом компанії. Поруч з нею неможливо було не сміятись та не радіти життю. Завжди життєрадісна, надихаюча, драйвова, щира, рішуча та справедлива ‒ саме такою вона залишиться у наших спогадах та серцях.

Колектив хімічного факультету висловлює щирі співчуття рідним та близьким. Поділяємо Ваше горе, сумуємо разом із Вами!

Немає опису світлини.