23 квітня 2024 р. Хімія в літературі

24.04.2024 | 09:37

23 квітня 2024 р. в ауд №2 відбувся надзвичайно цікавий захід “Хімія в літературі”, який організували Наукове товариство хімічного факультету та Літературне товариство.

 

З презентації від Наукового товариства дізналися про те що автори не завжди правильно описують дію хімічних речовин, тим самим породжуючи міфи.

Звісно ж, хімічний факультет не міг без дослідів, тому додавши хімікатів, ми додали і дрібку магії до дійства.

Учасники заходу мали змогу поспілкуватись та задати запитання Володимиру Саркісяну – хіміку-аналітику, токсикологу та автору книг “Убивче зілля” та “Дослідники смерті”. Екземпляри цих книг з автографом автора були вручені за найбільший донат та перемогу в інтерактиві від Літературного товариства.

Літературне товариство провело захопливий квіз на знання легендарного детектива – Шерлока Голмса, який теж є хіміком, відомим своєю любов’ю експериментувати.

Вдячні усім, хто побував на нашій події та зробив свій вклад у нашу Перемогу: зібрали 3500 грн, які передали у фонд Повернись живим.

 

Більше фото з події: (https://drive.google.com/drive/folders/1aMeK1hIbkAbuzB9Bfa6Xe78aL7AyrSKm?usp=drive_link) by @senox.ph