18-22 вересня 2023 р. Доповіді працівників фаультету на 65 З’їзді Польського хімічного Товариства

25.09.2023 | 12:10

18-22 вересня 2023 року у місті Торунь в рамках 65 Зїзду польського хімічного Товариства представлено проміжні результати проєкту «Materials Science Ma(s)ters – developing a new master’s degree»

18-22 вересня 2023 року в рамках 65 З’їзду польського хімічного Товариства (65. Zjazd PTChem) та проєкту «Materials Science Ma(s)ters – developing a new master’s degree» у колективі авторів: Малгоджата Каролус, Христина Хрущик, Лідія Бойчишин у секції «Дидактика та історія хімії» представлено стендову  доповідь: «Потреби та бар’єри в дидактиці прикладних наук» (Needs and  barriers in didactics of Applied Science).

Проєкт «Materials Science Ma(s)ters – developing a new master’s degree» співфінансується Європейським Союзом в рамках програми Еразмус+ КА220 HED; це співпраця між Сілезьким університетом в Катовіце (Польща),  Жилінським університетом (Словаччина), Університетом Афьон Кокатепе (Туреччина) та Львівським національним  університетом імені Івана Франка (Україна). Детальніше про проєкт за посиланням: Materials Science Masters – MSE (us.edu.pl).

А також у рамках 65 З’їзду польського хімічного Товариства у секції «Хімічна технологія, інженерія та каталіз» та колективі авторів: Христина Хрущик, Малгожата Каролус, Лідія Бойчишин, Василь Кордан представлено усну доповідь: «Вплив короткотривалої термообробки аморфного металевого сплаву Al87Gd5Ni4Fe4 на процес знебарвлення барвника Basic Blue 6».

Дякуємо Збройним Силам України, що роблять можливим освітній і науковий процес в Україні!

Дякуємо колегам за співпрацю!