14-17 червня 2022 р. Делегація працівників кафедри неорганічної хімії Міжнародна конференція з хімії твердого тіла перехідних елементів на

21.06.2022 | 13:21

14-17 червня 2022 року відбулася Міжнародна конференція з хімії твердого тіла перехідних елементів (International Conference on Solid Compounds of Transition Elements), яка цього року зібрала науковців зі всього світу у місті Бордо (Франція). Це один із найавторитетніших форумів у галузі, який вперше був проведений у 1965 році у Франції. З 1965 по 2022 рік конференцію було організовано 23 рази та відбувалася вона в таких державах як Австрія, Велика Британія, Іспанія, Італія, Нідерланди, Німеччина, Норвегія, Польща, Португалія, Франція, Швейцарія та Швеція.

За ініціативою проректора з наукової роботи Львівського національного університету імені Івана Франка, академіка НАН України, професора Романа Гладишевського, який є членом наукового комітету цієї конференції, Україну представляла делегація працівників кафедри неорганічної хімії, зокрема доцентки Оксана Заремба, Наталія Муць, Світлана Пукас та аспірантка Ліана Зінько.

Детальніша інформація ТУТ