11-12 жовтня 2023 р. Участь Назара Павлюка в бізнес-саміті NORDEEP

16.10.2023 | 10:41
11-12 жовтня лідер стартапу Lviv Hydrogen з Наукового парку Львівського університету, переможець конкурсу Lviv Startup Fest вчений-хімік та інноватор Назар Павлюк взяв участь в складі Української делегації на престижному deep-tech бізнес-саміті NORDEEP, котрий проводився на базі Університету Аалто в Гельсінкі, Фінляндія.
За час даної конференції вдалося ознайомитися з інноваційною інфраструктурою університету Аалто, провести презентацію стартапу в рамках організованого українською делегацією івенту “Disruptive Ukrainian Deep Tech. Why invest now?”, провести зустрічі з потенційними інвесторами, представниками провідних фінських ЗВО та науковцями суміжних тематик. Вдалося налагодити контакти з рядом зацікавлених осіб, тому сподіваємось на плідну співпрацю з учасниками саміту.
За можливість взяти участь в івенті ми вдячні організаторам української делегації – Міністерство цифрової трансформації України, Українському фонду стартапів та стартап-акселератору YEP. Участь української делегація на Nordeep Summit відбулась за підтримки Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України».